luni, 10 ianuarie 2011

o informatie simpla, de interes general...

... tratata abracadabrant de toata media din romania. de la realitatea si pina la hotnews toti au transcris mai mult sau mai putin fidel comunicatul oficial. iata informatia redata de evenimentul zilei. http://www.evz.ro/detalii/stiri/podul-de-la-cernavoda-inchis-circulatiei-timp-de-un-an-917701.html

desi am impresia uneori ca nici presa nici decidentii nu folosesc transportul in comun si nu sint in stare sa dea informatii clare si explicite in caz de devieri, defectiuni, intirzieri, iata ca nici cu masina nu stam mai bine. toata lumea titreaza sus si tare ca "podul de la cernavoda va fi inchis un an".  trebuie sa deduc eu ca e vorba de podul peste canal, ala de dupa ce ai trecut dunarea si nimeni nu da vreo harta cu rutele ocolitoare. doar copy si paste dupa comunicatul oficial. poate ca si aia de au facut asta or avea propriile dubii sau intrebari, dar prefera sa o lase moarta. pur si simplu e mai comod asa. e mai interesanta crima de la cernavoda decit devierea de trafic. e, bineinteles, vorba de criteriul relevantei informatiei.

PS
daca harta A2 de pe google maps e corecta si daca e corect ca anul asta se va putea circula pe A2 chiar si pe 2 benzi pina la constanta, nu mai e nevoie de nici o deviere. in alta ordine de idei, nu am vazut / auzit nicaieri de lucrarea la podul peste canal al A2 care e esential in toata chestiunea asta. desigur, asta era o informatie conexa care ar fi fost binevenita la stirea de mai sus. dar de ce nu ma astept sa faca cineva astfel de conexiuni?

Niciun comentariu:

Etichete