joi, 11 decembrie 2008

media ingrasata cu dioxina

ok. statul e prost. nu e in stare sa gaseasca loturile de carne cu dioxina. nu e in stare sa faca strazi ok. nu e in stare in general sa stea sa ne dea cu lingurita si sa ne stearga la cur pe fiecare. toate astea, mai putin partea cu lingurita si cu starsul le hahaie media zi si noapte. in plus cere ajutoare de urgenta in lingurite si miini catifelate. dar situatia sta in felul urmator: procesatorii stiu acum care au avut carne contaminata. dar nu zice nimeni nici pis, darmite sa retraga produsele din magazine, cum s-a intimplat cu tylenol, cu cricul de la dacia, si cu un sortiment de iaurt de la danone. ceva imi spune ca si media stie foarte bine ce procesatori au dioxina in dulapurile frigorifice si sub etichete. dar de ce sa-si taie ei bugetel de sub picioare? e mai comod sa dai vina pe stat. 

prin urmare, solutia mea e simpla. pina nu se rezolva situatia, nu mai cumpar un gram de carne procesata in romania. de fapt, cui i-ar fi dor de cristim, campofrio si multi altii dupa ce a citit macar odata o lista de ingrediente pe etichetele lor? sint nesimtiti? e criza? cu atit mai bine! sa moara! o sa faca altii salam si pateu in romania. m-am saturat sa-mi plinga media de porci morti in cocina pt. ca fermierii asteptau statul sa le aduca furaje la poarta. la fel, in plina criza, aseara plingeau ca nu se mai face nimic in romania. uite ca se facem da' cu dioxina. tot lor sa le pling de criza pentru asta? so: mai putin mezel si media romaneasti. nu e nici bun, nici sanatos, nici legal, nici moral, doar ingrasa! 

dupa aia tot ei tipa la politicieni ca nu-si fac treaba. uite nici ei nu si-o fac, din cauza de cascaval. de ce au pretentii de la altii sa si-o faca?

Niciun comentariu:

Etichete