marți, 21 octombrie 2008

zoso + adelin = love

somitati nene, prin urmare e de ajuns sa arunce o pleoapa pe un subiect ca sa scuipe un diagnostic. E bine, e rau, sau atunci cind au timp, e complex. Dupa ce Adelin se intoarce din China cu povestea in exclusivitate a transrapidului nemtesc, acum mai trinteste un material. Acum despre minunatul avion romanesc, bun si ieftin, dar care nu se vinde. Cu rabdare, citim pina la capat, dar nu aflam de ce nu se vinde. Chestia cu marketing-ul si cu capacitatea de productie pot sau nu pot sa fie adevarate, pina una alta le iau cu sare ca pareri a la Petrisor. 

Zoso ce face? Dupa fotoreportaje extensive din Berlin cu "asa arata cola la ei", "ce misto e la ei la supermaket", "am mai vazut o masina pe strada" etc., musiu da cu nasul de Memorialul Evreilor Ucisi pe care il vinde pe post de Judisches Museum

Acuma daca stai sa-i asculti ai crede odata ca lumea ar fi mai buna daca politicienii ar muri, iar ziaristii ar lua conducerea, apoi ca raiul e atunci cind ziaristii crapa toti, iar stirile de la ora 5 se vizioneaza exclusiv pe bloguri. 

Sigur ca marile minti se intilnesc, dar exista locuri comune cacalau si pentru cele mai mici.

Niciun comentariu:

Etichete